Free. Exclusive. Just for you.
Four unique services that make learning easier, faster, and smarter - only on our website.

3-Digit Addition Multi-Addends 1 math worksheet with 20 problems and colorful animal illustrations.

A math worksheet titled "3-Digit Addition Multi-Addends 1" with 20 addition problems involving three-digit numbers, featuring a giraffe and lizard illustration.

A math worksheet titled "3-Digit Addition Multi-Addends 1" with 20 addition problems involving three-digit numbers, featuring a giraffe and lizard illustration.

GIF 1000×1294 61.1 KB Free · Personal Use
Quality Assured by Worksheets Library Team
Reviewed for educational accuracy and age-appropriateness
ID: #702293
Show Answer Key & Explanations Step-by-step solution for: 3 Digit Addition Worksheets

Problem: Solve the 3-digit addition problems with multiple addends.



#### Solution:

We will solve each problem step by step, adding the numbers together. Let's go through each one:

---

Problem 1:


$$
165 + 54 + 223
$$
1. Add the first two numbers:
$$
165 + 54 = 219
$$
2. Add the result to the third number:
$$
219 + 223 = 442
$$
Answer: $ \boxed{442} $

---

Problem 2:


$$
406 + 153 + 325
$$
1. Add the first two numbers:
$$
406 + 153 = 559
$$
2. Add the result to the third number:
$$
559 + 325 = 884
$$
Answer: $ \boxed{884} $

---

Problem 3:


$$
276 + 134 + 65
$$
1. Add the first two numbers:
$$
276 + 134 = 410
$$
2. Add the result to the third number:
$$
410 + 65 = 475
$$
Answer: $ \boxed{475} $

---

Problem 4:


$$
424 + 336 + 151
$$
1. Add the first two numbers:
$$
424 + 336 = 760
$$
2. Add the result to the third number:
$$
760 + 151 = 911
$$
Answer: $ \boxed{911} $

---

Problem 5:


$$
243 + 228 + 76
$$
1. Add the first two numbers:
$$
243 + 228 = 471
$$
2. Add the result to the third number:
$$
471 + 76 = 547
$$
Answer: $ \boxed{547} $

---

Problem 6:


$$
382 + 156 + 227
$$
1. Add the first two numbers:
$$
382 + 156 = 538
$$
2. Add the result to the third number:
$$
538 + 227 = 765
$$
Answer: $ \boxed{765} $

---

Problem 7:


$$
513 + 243 + 165
$$
1. Add the first two numbers:
$$
513 + 243 = 756
$$
2. Add the result to the third number:
$$
756 + 165 = 921
$$
Answer: $ \boxed{921} $

---

Problem 8:


$$
343 + 256 + 308
$$
1. Add the first two numbers:
$$
343 + 256 = 599
$$
2. Add the result to the third number:
$$
599 + 308 = 907
$$
Answer: $ \boxed{907} $

---

Problem 9:


$$
527 + 65 + 336
$$
1. Add the first two numbers:
$$
527 + 65 = 592
$$
2. Add the result to the third number:
$$
592 + 336 = 928
$$
Answer: $ \boxed{928} $

---

Problem 10:


$$
342 + 128 + 86
$$
1. Add the first two numbers:
$$
342 + 128 = 470
$$
2. Add the result to the third number:
$$
470 + 86 = 556
$$
Answer: $ \boxed{556} $

---

Problem 11:


$$
287 + 156 + 224
$$
1. Add the first two numbers:
$$
287 + 156 = 443
$$
2. Add the result to the third number:
$$
443 + 224 = 667
$$
Answer: $ \boxed{667} $

---

Problem 12:


$$
329 + 308 + 175
$$
1. Add the first two numbers:
$$
329 + 308 = 637
$$
2. Add the result to the third number:
$$
637 + 175 = 812
$$
Answer: $ \boxed{812} $

---

Problem 13:


$$
336 + 151 + 270
$$
1. Add the first two numbers:
$$
336 + 151 = 487
$$
2. Add the result to the third number:
$$
487 + 270 = 757
$$
Answer: $ \boxed{757} $

---

Problem 14:


$$
563 + 37 + 239
$$
1. Add the first two numbers:
$$
563 + 37 = 600
$$
2. Add the result to the third number:
$$
600 + 239 = 839
$$
Answer: $ \boxed{839} $

---

Problem 15:


$$
228 + 360 + 96
$$
1. Add the first two numbers:
$$
228 + 360 = 588
$$
2. Add the result to the third number:
$$
588 + 96 = 684
$$
Answer: $ \boxed{684} $

---

Problem 16:


$$
549 + 63 + 37
$$
1. Add the first two numbers:
$$
549 + 63 = 612
$$
2. Add the result to the third number:
$$
612 + 37 = 649
$$
Answer: $ \boxed{649} $

---

Problem 17:


$$
420 + 217 + 348
$$
1. Add the first two numbers:
$$
420 + 217 = 637
$$
2. Add the result to the third number:
$$
637 + 348 = 985
$$
Answer: $ \boxed{985} $

---

Problem 18:


$$
155 + 128 + 137
$$
1. Add the first two numbers:
$$
155 + 128 = 283
$$
2. Add the result to the third number:
$$
283 + 137 = 420
$$
Answer: $ \boxed{420} $

---

Problem 19:


$$
497 + 65 + 284
$$
1. Add the first two numbers:
$$
497 + 65 = 562
$$
2. Add the result to the third number:
$$
562 + 284 = 846
$$
Answer: $ \boxed{846} $

---

Problem 20:


$$
337 + 366 + 245
$$
1. Add the first two numbers:
$$
337 + 366 = 703
$$
2. Add the result to the third number:
$$
703 + 245 = 948
$$
Answer: $ \boxed{948} $

---

Final Answers:


$$
\boxed{
\begin{array}{cccc}
442 & 884 & 475 & 911 \\
547 & 765 & 921 & 907 \\
928 & 556 & 667 & 812 \\
757 & 839 & 684 & 649 \\
985 & 420 & 846 & 948 \\
\end{array}
}
$$
Parent Tip: Review the logic above to help your child master the concept of adding multiple numbers worksheet.
Print Download

How to use

Click Print to open a print-ready version directly in your browser, or use Download to save the file to your device. The ⭐ Answer button generates an AI answer key instantly - useful for teachers who need a quick reference. Need a different version? Our AI Worksheet Generator lets you create a custom worksheet on any topic in seconds.

(view all adding multiple numbers worksheet)

Addition Worksheets | Dynamically Created Addition Worksheets
Integers Worksheets | Dynamically Created Integers Worksheets
Addition Worksheets | Dynamically Created Addition Worksheets
Adding four-digit numbers - multiple addends No.3 | Worksheets ...
Adding Three Double-Digit Numbers | Worksheet | Education.com
Addition Worksheets | Dynamically Created Addition Worksheets
Grade 2 Worksheet - Add 2-digit and 1-digit numbers (no regrouping ...
2nd Grade Math Worksheets - Place Value - Adding Multiple 2-Digit ...
Adding Three Numbers Horizontally (Range 10 to 99) (A)
Adding Multiple Digit Numbers 2nd grade - Math in Outer Space!